fbpx

Logo og profil

Logo

En tydelig logo/symbol vil være det bærende elementet i en visuell profil. Den vil dog ikke kunne vise personlighet og særpreg alene, men trenger støtte av andre grafiske elementer som illustrasjoner, fonter, skrifttyper, farger, bildemanèr, språktone m.m. Sammen utfyller alle elementene hverandre, og sørger for at bedriften og merkevaren fremstår tydelig og konsistent i all form for kommunikasjon.

Profil

Den visuelle profilen er bedriftens og merkevarens ansikt utad. En tydelig visuell profil bygger kjennskap, gir personlighet og særpreg til å stå ut i mengden. Videre danner den fundamentet for det videre arbeidet med å utvikle og ivareta den visuelle kommunikasjonen for bedriften, uavhengig av kanal eller plattform. Det gjelder så vel eksternt ut mot kunder og leverandører, som internt i bedriften.

Vi i HIRVI designer, utvikler og binder sammen alle elementer i et dokument (profilhåndbok), slik at det ikke hersker tvil om skikk og bruk både eksternt og internt.

Rådgivning og prosjektledelse

Rådgivning

Vi i Hirvi står klare for å veilede samt utarbeide markeds- og kommunikasjonsstrategier som utnytter mulighetene for din bedrift. Vi har lang fartstid i bransjen og bred kompetansen som gjør at vi sammen kan gi de beste rådene for oppdragsgiver. Vi bistår med strategi for omdømmebygging og profilering, tilpasser budskapet for bruk i ulike kanaler samt utformer medieplan og retningslinjer for bruk av SoMe. Vi lager strategi og innhold til kampanjer (inbound/content marketing), digital og analog markedsføring og mye mer.

Prosjektledelse

Vi i Hirvi styrer prosessen fra A til Å. Vi involverer og leder alle parter frem til målet, både interne og eksterne partnere. Vi jobber underveis i prosjektet med et eget utviklet prosjektstyrings-system der fremdrift og timer benyttet loggføres fortløpende. Alle kunder/prosjekter har en dedikert prosjektleder og fast kontaktpunkt, og vi verdsetter en åpen dialog og transparent samarbeid med oppdragsgiver.

Utvikling

Rådgivning

Noen ganger trenger du ikke en partner for å utføre selve utviklingsarbeidet. Det du trenger er noen som kan kaste et bredere blikk over ditt teams utviklingsplaner. Ditt utviklingsteam vil kunne dra stor nytte av HIRVI’s utsiden-inn perspektiv og kompetanse innen arkitektur og planlegging før du investerer intern tid og kapital.

Apputvikling

Det kreves god innsikt og kunnskap for å lykkes med apper. Vi har solid kompetanse og erfaring innen utvikling av apper på mobil, web og desktop. Har du en god idè vil vi gjerne hjelpe deg på veien!

Front-End utvikling

Når designet er satt og produktet skal utvikles er det viktig å gi brukeren en god opplevelse. Selv en fantastisk idè med stort potensiale kan bli oversett om man ikke skaper engasjement hos de du ønsker å nå. Vår kompetanse på front-end utvikling vil sørge for at produktet, kampanjen eller tjenesten du ønsker å sette i live vil få de beste forutsetningene for å lykkes.

Back-End utvikling

Bak enhver nettside, applikasjon og andre interaktive løsninger finnes et back-end som sørger for at data flyter mellom sluttbruker og et lagringsmedium. Vi er eksperter på back-end utvikling og elsker å jobbe med arkitektur og optimalisering av data.

Integrasjonsutvikling

Du har funnet eller fått utviklet et produkt som du finner behagelig å jobbe i, men du må fortsatt logge inn på flere andre systemer for å tilgang til nødvendige data… En integrasjon mellom ditt foretrukne produkt og disse «må ha» produktene vil sørge for at du får tilgang til dine data på èn plass. Vi har utviklet integrasjoner mellom et hav av forskjellige applikasjoner og tjenester.

Nettsider

Det krever kompetanse og erfaring for å lykkes med egne nettsider. En nettside skal bygges med forståelse for bransjen, de teknologiske mulighetene og ikke minst research av konkurrenter, partnere og søkemotorer. Ved å kombinere kjente rammeverk med moderne utviklingsmetoder og dyktige designere som til enhver tid holder seg oppdatert på moter og nye metoder, vil man oppnå fullt potensiale for sin digitale tilstedeværelse. La oss i HIRVI hjelpe deg med din bedrifts nettside så du ikke mister interessenter og leads.

Profil og messemateriell

HIRVI bistår med alt innen grafisk produksjon. Fra visuell identitet og logo, til komplette kampanjer for trykte og digitale flater. Våre tjenester spenner fra visuelle identiteter på brosjyrer, profilartikler og innpakninger, til digitale løsninger som websider, annonser og kampanjer. Vi kombinerer også fysiske produkter med tradisjonell reklame, slik at du når ut til et større publikum.

Vi i HIRVI designer, utformer og hjelper deg med alt du trenger. Vi er fleksible, kreative og nøye, med fullt fokus på deg og dine behov. God reklame og branding skal være relevant og engasjerende. Vi former og tilpasser budskapet til det som er riktig for din målgruppe. Vi tenker også gjennom flere kommunikasjonskanaler og teknologier før vi starter våre design prosjekter. På denne måten får du en universell formidling av samme budskap du kan bruke i flere kanaler.