Chris Magnussen

Utvikler / UI-designer

Når han sitter ergonomisk ukorrekt på stolen og hamrer koder på tastaturet - Da vet du at han er i en verden vi ikke forstår oss på og lager kodemagi. Da er det bare å liste seg forbi og la han utrette underverker.

Mens kode er hans store lidenskap har mange års samarbeid med designere og kreative folk gjort ham til en som kan bidra både med konsept og design i tillegg til det tekniske rundt prosjektene, det være seg apper, nettsider, kampanjer eller andre tjenester, Du kan være trygg på at Chris vet hva som finnes av ny teknologi og designtrender, og han er ikke redd for å ta i bruk ny teknologi og metoder i dine prosjekter for å skape det lille ekstra.

Etter godt over et tiår i bransjen som utvikler, arkitekt, serverguru og de siste årene UI-designer har Chris tilegnet seg unik kompetanse som gjør han til Hirvis store magiker. Han er en forkjemper for åpen kildekode og gjør sitt for å bidra til Open Source-miljøet.

Give me the young man who has brains enough to make a fool of himself.

Robert Louis Stevenson

Chris er en ressurs et hvert kreativt byrå med ambisjoner skulle ønske seg. Hirvi er derfor heldige å ha han på laget. En teamplayer med glimt i øyet og et lurt smil. (når han ikke koder da)

Hjemme bruker Chris mye av tiden med sine to fantastiske barn og samboer. Tidligere fotballspiller med høye ambisjoner er han nå semi-aktiv på golfbanen, med et handikap på ganske høyt, men ikke for høyt…