Andreas Ådnem

Art Director / Prosjektleder / Kreatør

Han ble tidlig satt i en lekegrind med blanke ark, blyanter og farger og presenterte verket "Appelsin med blått øye" på familiens langbord i 1982.

Med Andreas på det kreative laget, får du en livlig og energisk konseptmaker, som løser utfordringer ved hjelp av design, foto og illustrasjoner.

Han har en bachelor i grafisk design fra Camberwell College of Arts i London med foto som sidefag. Han har til nå 13 års erfaring i reklamebransjen, og har hatt gleden av å jobbe med spennende mennesker i London, Paris og Hong Kong; noe som har utvidet den kreative horisonten. Andreas trives med blyant og papir uansett produkt og kanal, og i tospann med byråets egen kodekunstner Chris, beveger han seg også stadig mer inn i den digitale verden.

A day without laughter is a day wasted

Charlie Chaplin

Energi og inspirasjon til arbeidet hentes gjennom familie, opplevelser og trening. Om det er å krype i tunneller i Vietnam, kampsport, sykle nedover bakkene i Hafjell eller kjøre snowboard i Alpene. De siste årene har familielivet blitt stadig mer viktig. En herlig kjæreste, sønnen Hendrix og to superkule bonusbarn, bidrar sterkt til et rikt og meningsfylt liv. I dag blir det bare tid til å trene 06 på morgenen, men da møter han også opp på kontoret konsentrert, glad og handlekraftig.