Utvikling

Uavhengig av om du er tech-bevisst eller ikke er vi klare for å grave dypt i dine mål og behov for å kartlegge veien videre. Alt fra rådgivning til full front- og back-end utvikling er noe vi og våre partnere kan bistå med.

Simplicity is the soul of efficiency.

Austin Freeman

Rådgivning

Noen ganger trenger du ikke en partner for å utføre selve utviklingsarbeidet. Det du trenger er noen som kan kaste et bredere blikk over ditt teams utviklingsplaner. Ditt utviklingsteam vil kunne dra stor nytte av HIRVI’s utsiden-inn perspektiv og kompetanse innen arkitektur og planlegging før du investerer intern tid og kapital.

Apputvikling

Det kreves god innsikt og kunnskap for å lykkes med apper. Vi har solid kompetanse og erfaring innen utvikling av apper på mobil, web og desktop. Har du en god idè vil vi gjerne hjelpe deg på veien!  

Front-end utvikling

Når designet er satt og produktet skal utvikles er det viktig å gi brukeren en god opplevelse. Selv en fantastisk idè med stort potensiale kan bli oversett om man ikke skaper engasjement hos de du ønsker å nå. Vår kompetanse på front-end utvikling vil sørge for at produktet, kampanjen eller tjenesten du ønsker å sette i live vil få de beste forutsetningene for å lykkes.

Back-end utvikling

Bak enhver nettside, applikasjon og andre interaktive løsninger finnes et back-end som sørger for at data flyter mellom sluttbruker og et lagringsmedium. Vi er eksperter på back-end utvikling og elsker å jobbe med arkitektur og optimalisering av data.

Integrasjonsutvikling

Du har funnet eller fått utviklet et produkt som du finner behagelig å jobbe i, men du må fortsatt logge inn på flere andre systemer for å tilgang til nødvendige data... En integrasjon mellom ditt foretrukne produkt og disse "må ha" produktene vil sørge for at du får tilgang til dine data på èn plass. Vi har utviklet integrasjoner mellom et hav av forskjellige applikasjoner og tjenester.