Rådgivning & Prosjektledelse

Et mål uten plan, er kun et ønske. Konkurransen om oppmerksomhet og nå gjennom nåløyet er tøffere enn noen sinne. Den digitale utviklingen påvirker tradisjonell markedsføring, og kunder stiller høyere krav til produkter, pris, informasjon og tilgjengelighet. Det er derfor viktig å sette klare mål og strategier for å nå ut med ditt budskap. En godt gjennomtenkt plan med retningslinjer for hva bedriften din skal gjøre, når, hvem og hva du vil oppnå, kan være nøkkelen for å lykkes.

Rådgivning

Vi i Hirvi står klare for å veilede samt utarbeide markeds- og kommunikasjonsstrategier som utnytter mulighetene for din bedrift. Vi har lang fartstid i bransjen og bred kompetansen som gjør at vi sammen kan gi de beste rådene for oppdragsgiver. Vi bistår med strategi for omdømmebygging og profilering, tilpasser budskapet for bruk i ulike kanaler samt utformer medieplan og retningslinjer for bruk av SoMe. Vi lager strategi og innhold til kampanjer (inbound/content marketing), digital og analog markedsføring og mye mer.

Prosjektledelse

Vi i Hirvi styrer prosessen fra A til Å. Vi involverer og leder alle parter frem til målet, både interne og eksterne partnere. Vi jobber underveis i prosjektet med et eget utviklet prosjektstyrings-system der fremdrift og timer benyttet loggføres fortløpende. Alle kunder/prosjekter har en dedikert prosjektleder og fast kontaktpunkt, og vi verdsetter en åpen dialog og transparent samarbeid med oppdragsgiver.

Plans are nothing. Planning is everything.

Dwight D. Eisenhower