Hard Rocx

Vår utfordring

Hard Rocx er et Norsk firma som startet opp i 1992 for å skape den perfekte sykkel. De har en brennende lidenskap for å lage lette, raske og balanserte sykler for norske forhold. I 2016 ble Hard Rocx en del av SWIX Sport Gruppen som ønsker en langsiktig satsning på sykkel og sommer. Hard Rocx har allerede begynt å selge sykler i USA og Sverige.

Vår tilnærming

Ved at vi gjennom mange års tett samarbeid med Hard Rocx har utviklet designprofil, kreative konsepter, kataloger og digitale løsninger sitter vi på unik kunnskap for sykkel- og sportsbransjen. Det at vi også selv er svært aktive på sykkelsetet gjør at vår tilnærming speiler Hard Rocx fokus på prestasjon og innovasjon. Sykler på ramme alvor!

Vi er svært fornøyde med Hirvi på alle måter. Etter mange års samarbeid fungerer Christian nærmest som en forlenget arm for oss.

Steinar Karlsen, Daglig Leder @ Hard Rocx

Alltid god stemning. Alltid tilgjengelige. Gode som strategisk partner for generell markedsføringsstrategi. Gode på kataloger. Gode på kreativt arbeid. Gode på grafisk design. Gode på å formidle riktig profil og budskap. Gode på å se helheten.

Steinar Karlsen, Daglig Leder @ Hard Rocx

Vi har også fått god hjelp av Hirvi på nettbasert løsning for Hard Rocx Riders Club. Hjelpen jeg har fått har forenklet arbeidet med å registrere nye medlemmer betraktelig.

Steinar Karlsen, Daglig Leder @ Hard Rocx