BK Hengeren

Vår utfordring

BK Hengeren ønsket en samarbeidspartner som kunne komme med kreative løsninger, og redesigne uttrykket deres før en stor produktkatalog skulle lages. BK Hengeren er en familiebedrift som ble etablert i 1997 i Fredrikstad. De begynte i det små å produsere kvalitetsbevisste varehengere og fikk etter hvert opparbeidet et forforhandlernett over hele landet. Nå har de 19 ansatte og omsetter for ca 70 millioner kroner.

Vår tilnærming

Da Hirvi fikk oppdraget satt vi oss straks inn i verdenen av tilhengere og i tett samarbeid med BK Hengeren ble det utarbeidet en produktkatalog på 88 sider. Her organiserte vi fotoshoot og designet et nytt og mer oversiktlig uttrykk. I tillegg til katalogen fulgte det markedsmateriell, messestands, design av nettside, logodesign, illustrasjoner, dekordesign, profilartikler, embalasjedesign og mye mer. I disse dager kommer en ny katalog med flere spennende produkter.

Hirvi er et unikt reklamebyrå, de er veldig kreative og finner unike løsninger for våre kataloger, annonser, bannere og alt av grafisk jobb.

TOMMY KVILVANG, CEO, BK HENGEREN

Vår kontaktperson Andreas er systematisk og enkel å jobbe med. Jeg gir han noen ideer om hva jeg tenker og han designer noe som er kreativt, unik og selgende.

TOMMY KVILVANG, CEO, BK HENGEREN