Vi tar personvern på alvor

Hanne Werner

Hanne Werner

·~2 min lesing
Vi tar personvern på alvor

Enhver har rett til respekt for sitt privatliv og familieliv, sitt hjem og sin kommunikasjon. Personvern handler om retten til å få ha ditt privatliv i fred, et grunnleggende prinsipp i en rettsstat. Idealet er at den enkelte skal ha råderett over sine egne personopplysninger.

Case : HIRVI sender daglig ut f.eks. nyhetsbrev for sine kunder. E-post mottakeren skal da i forkant godkjenne at vedkommende ønsker å stå på listen som mottaker av denne form for utsendelser av nyheter/kampanjer etc.

Husk at du og din bedrift som overleverer opplysningene har hovedansvaret

Vi som ditt reklamebyrå, behandler dine data etter lovverket hos Datatilsynet og overfor tredjepart.

Vi sender ut juridisk Databehandleravtale til våre kunder i disse dager, med e-signatur. Nettopp for at du skal føle deg trygg hos oss og samtidig bli informert om eget ansvar.

Databehandleravtale

Alle virksomheter som benytter seg av en underleverandør har plikt til å ha en databehandleravtale. Den skal sikre at personopplysningene blir behandlet i samsvar med regelverket og setter en klar ramme for hvordan databehandleren kan behandle opplysningene. Du som vår kunde er den behandlingsansvarlige av oppgitte data. (Behandlingsansvarlig: Den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal brukes. Dette er vanligvis en virksomhet.) HIRVI Reklamebyrå er databehandler. (Databehandler: Den som behandler personopplysninger på oppdrag fra den behandlingsansvarlige. Dette er vanligvis en virksomhet. Kilde: Datatilsynet

HIRVI AS

St. Croix Gate 10A

1604 Fredrikstad